İstanbul'da toprak kayması! Temeli hasar gören 5 katlı bina tahliye edildi

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İstanbul'da toprak kayması! Temeli hasar gören 5 katlı bina tahliye edildi
3. Sayfa Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul'da yaşanan 6.2'lik depremin ardından Bağcılar'da bitişiğindeki temel kazısı sırasında hasar gören 5 katlı bina tahliye edildi.

İstanbul'da meydana gelen 6.2'lik depremin ardından şiddetli artçı sarsıntılar sürüyor. Mega kent İstanbul dün 3.7'lik bir depremle daha sallandı. Ürküten depremin ardından, İstanbul Bağcılar'da bitişiğindeki temel kazısı sırasında hasar gören 5 katlı bina tahliye edildi.

TEMEL KAZISI SIRASINDA TOPRAK KAYDI

Fatih Mahallesi 1868 Sokak'taki 5 katlı binanın yan tarafında yürütülen temel kazma çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi.

İhbar üzerine bölgeye belediye ekipleri sevk edildi.

5 KATLI BİNA BOŞALTILDI

İncelemede bitişiğindeki yapıdan ayrıldığı tespit edilen 5 katlı bina ekipler tarafından tahliye edildi.

Bina sakinlerinin bir kısmının yakınlarının yanına gittiği, bazılarının ise otel ve tesislere yerleştirildiği öğrenildi.

5 katlı bina mühürlenirken, inşaatın temel çukuru da kapatıldı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...