Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sınırdan geçen tırdan yaklaşık 1 ton uyuşturucu çıktı!

Sınırdan geçen tırdan yaklaşık 1 ton uyuşturucu çıktı!

Edirne-Kapıkule Gümrük Kapısı'nda, Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Ekipleri tarafından bir tıra gerçekleştirilen operasyonda 810 kilogram esrar cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kaydet
a- | +A

Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekiplerince Kapıkule Gümrük Kapısı'nda 810 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'den çıkış yapmak üzere Kapıkule Gümrük Kapısı'na gelen bir tırı şüpheli olarak değerlendirdi.

Sınırdan geçen tırdan yaklaşık 1 ton uyuşturucu çıktı!
Başlık ResmiSınırdan geçen tırdan yaklaşık 1 ton uyuşturucu çıktı!

TIRDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Ekiplerce gerçekleştirilen x-ray taraması sonucunda araç, detaylı aramaya sevk edildi. Arama neticesinde, aracın yasal yükünün içerisine gizlenmiş 810 kilogram esrar cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi.

Tıra el konulurken, olayla ilgili soruşturma Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde devam ediyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.