Fenerbahçe Alagöz Holding çeyrek final serisine galibiyetle başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe Alagöz Holding çeyrek final serisine galibiyetle başladı

BASKETBOL Haberleri

FIBA Avrupa Ligi çeyrek final serilerine 2'de 2'yle başladık. Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı,çeyrek final ilk maçında Macaristan ekibi Sopron Basket'i 82-62 mağlup etti. İki galibiyete ulaşan takımın Dörtlü Final'e yükseleceği eşleşmedeki ikinci müsabaka, 17 Mart Cuma günü Macaristan'da oynanacak. ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, sahasında Fransa'nın Tango Bourges Basket ekibini 84-56 yendi.

Fenerbahçe Alagöz Holding, FIBA Avrupa Ligi çeyrek final serisine galibiyetle başladı. Saroı-Lacivertliler, Macaristan'ın Sopron Basket takımını Ataşehir'de 82-62 mağlup etti.

Salon: Metro Enerji

Hakemler: Petr Hrusa (Çekya), Jelena Tomic (Hırvatistan), Stylianos Simeonidis (Yunanistan)

Fenerbahçe Alagöz Holding: Olcay Çakır 2, Iagupova 13, Meesseman 15, McBride 12, Stewart 20, Sabally 13, Djordjevic, Alperi Onar 3, Raca, Vandersloot 4, Merve Aydın, Stokes

Sopron Basket: Fegyverneky 7, Magbegor 17, Czukor 6, Brooks 9, Turner 9, Epoupa, Kunek 7, Varga, Stankovic, Borondy 7

1. Periyot: 22-19

Devre: 40-35

3. Periyot: 62-58

MALJKOVİC: RÖVANŞ DAHA ZOR OLACAK

Galibiyet hakkında konuşan başantrenör Marina Maljkovic, “Sopron oynaması çok zor rakip, zor bir takım. Avrupa’da herkesin saygı duyması gereken bir takım; çünkü bir sistemleri var ve bu sistem yıllardır var. Bunu alt jenerasyonlarda da kullanıyorlar. Dolayısıyla çok zor bir takım olduğunu biliyorduk. Bugün de herkes ne kadar zor bir maç olduğunu ve savaşmadan hiçbir şey olmayacağını görmüş oldu. Bu maça bakarak önümüzdeki maçın da ne kadar zor olabileceğini tahmin edebiliyoruz.” dedi.

https://twitter.com/fbkadinbasket/status/1635698501345583105

Fenerbahçe Alagöz Holding çeyrek final serisine galibiyetle başladı

Brenna Stewart 20 sayı, 10 ribaundla maça damga vurdu.

ÇBK MERSİN'DEN FARKLI GALİBİYET

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, sahasında Fransa'nın Tango Bourges Basket ekibini 84-56 yendi.

Salon: Servet Tazegül

Hakemler: Ofer Manheim (İsrail), Gintaras Maciulis (Litvanya ), Suzana Vujicic (Karadağ)

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi: Cornelius 11, Williams 8, Gray 10, Hayes 19, Crvendakic 15, Sinem Ataş 3, Gökşen Fitik 6, Esra Ural Topuz 2, Asena Yalçın, Gamze Takmaz, Dubljevic 8, Hollingsworth 2,

Tango Bourges Basket: Yvonne Anderson 12, Steinberga 2, Guapo 6, Godin 6, Duchet 7, Astier 6, Miyem 10, Kayla Alexander 7, Michel

1. Periyot: 15-15

Devre: 42-34

3. Periyot: 58-46

Fenerbahçe Alagöz Holding çeyrek final serisine galibiyetle başladı

Düzenleyen:  - BASKETBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...