THY Euroleague maçlarının yeni yayıncısı Amerikan spor kanalı ESPN oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
THY Euroleague maçlarının yeni yayıncısı Amerikan spor kanalı ESPN oldu

BASKETBOL Haberleri

Euroleague Final-Four maçları hangi kanalda? THY Euroleague'in yayıncısı değişti. Euroleague maçları beIN Sports'un ardından S Sport'a geçmişti. ESPN ile Avrupa Ligi yönetimi, bu sezonki play-off 5. maçları ile dörtlü final ve 2023-24 sezonunun yayın hakları için anlaştı. THY Euroleague maçlarının yeni yayıncısı Amerikan spor kanalı ESPN oldu.

Amerikan spor kanalı ESPN'in, THY Avrupa Ligi'nde 2022-23 sezonunun kalan maçlarını ve gelecek sezonun tamamını yayınlayacağı duyuruldu.

Organizasyonun internet sitesindeki açıklamaya göre, Avrupa'nın en önemli kulüplerinin mücadele ettiği turnuva, ABD'deki basketbolseverlerle de buluşacak.

FINAL - FOUR ESPN'DE

ESPN ile Avrupa Ligi yönetimi, bu sezonki play-off 5. maçları ile dörtlü final ve 2023-24 sezonunun yayın hakları için anlaştı. Play-off 5. maçları 9-10 Mayıs, Litvanya'nın Kaunas kentinin ev sahipliği yapacağı dörtlü final ise 19-21 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Euroleague maçları beIN Sports'un ardından S Sport'a geçmişti.

Düzenleyen:  - BASKETBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...