Yeni yapılanmaya giden Türk Telekom'un bu yaz ilk transferi Okben Ulubay oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yeni yapılanmaya giden Türk Telekom'un bu yaz ilk transferi Okben Ulubay oldu

BASKETBOL Haberleri

Gelecek sezon Sırp koç Nenad Canak yönetiminde mücadele edecek olan ve bugüne kadar 8 oyuncusuyla yolları ayıran Türk Telekom, Okben Ulubay transferini açıkladı. Anadolu Efes altyapısından yetişen 27 yaşındaki basketbolcu Giresunspor, Darüşşafaka, Aliağa, Galatasaray ve son olarak Beşiktaş formalarını giymişti

Türk Telekom tecrübeli forvet Okben Ulubay'ı kadrosuna kattığını duyurdu. Başkent temsilcisinden yapılan açıklamada, "Geçen sezon Beşiktaş Emlakjet forması giyen Okben Ulubay'ı renklerimize bağladık." denildi.

27 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 7,8 sayı, 2 ribaunt ve 2,1 asist ortalamalarıyla oynadı.

YENİDEN YAPILANMA

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan, EuroCup'ta final oynayan ve play-off yarı finalinde Pınar Karşıyaka'ya elenen Türk Telekom'da 8 basketbolcuyla yollar ayrıldı.

Koç Erdem Can'ın yerine de Sırp koç Nenad Canak'ı getirdiğini açıklayan Ankara ekibinde değişim rüzgarı esmeye bugün de devam etti.

Düzenleyen:  - BASKETBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...