Son dakika basketbol haberleri: Türk Telekom sil baştan! Koç değişikliğinden sonra 8 oyuncu ayrıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika basketbol haberleri: Türk Telekom sil baştan! Koç değişikliğinden sonra 8 oyuncu ayrıldı

BASKETBOL Haberleri

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan, EuroCup'ta final oynayan ve play-off yarı finalinde Pınar Karşıyaka'ya elenen Türk Telekom'da 8 basketbolcuyla yollar ayrıldı. Koç Erdem Can'ın yerine de Sırp koç Nenad Canak'ı getirdiğini açıklayan Ankara ekibinde değişim rüzgarı esmeye bugün de devam etti.

Basketbol Süper Lig ekiplerinden Türk Telekom, 5 oyuncuyla daha yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Başkent ekibinden yapılan açıklamada, "Axel Bouteille, Jerian Grant, Erkan Yılmaz, Berk Demir ve Emircan Koşut'a bugüne kadar takımımıza yaptıkları hizmetler ve sundukları katkı için teşekkür ediyoruz. Kendilerine yeni yolculuklarında başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/TT_Basketbol/status/1671498654815748097

Önceki gün de Micheal Eric, Tyrique Jones ve Nate Sestina'yla yollar ayrılmıştı.

TEKNİK EKİP DEĞİŞTİ

Türk Telekom'un başantrenörlüğüne Anadolu Efes'le anlaşan Erdem Can'ın yerine Nenad Canak getirilmişti. Bugün de Can'ın ekibinde Türk Telekom Basketbol Takımı Kordisyoner ve Yardımcı Antrenör olarak görev yapan Serhat Güneş ve Ümit Temoçin’le yollar ayrıldı.

Türk Telekom, yollarını ayırdığı başantrenör Erdem Can yönetiminde ligde normal sezonu lider bitirmiş, play-off'ta da yarı final oynamıştı.

 

 

Düzenleyen:  - BASKETBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...