AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın kimdir? Mehmet Salih Aydın kaç yaşında, mesleği ne, nereli? Mehmet Salih Aydın biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın kimdir? Mehmet Salih Aydın kaç yaşında, mesleği ne, nereli? Mehmet Salih Aydın biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın kimdir? Mehmet Salih Aydın kaç yaşında, nereli? Mehmet Salih Aydın’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Mehmet Salih Aydın'in vaatleri nedir? AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın'in hayatı ve biyografisi

AK Parti 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala büyükşehir ve diğer il adaylarını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Salih Aydın'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Mehmet Salih Aydın kimdir? Mehmet Salih Aydın kaç yaşında, nereli?

MEHMET SALİH AYDIN KİMDİR?

Mehmet Salih Aydın, 1 Ocak 1977 tarihinde dünyaya geldi. Ortaöğrenimini Ağrı İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Yükseköğrenimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlayan Mehmet Salih Aydın yüksek lisansını ise İş Sağlığı ve Güvenliği alanında tamamladı. Avukatlık kariyerine 2000 yılında başlayan Aydın, uzun yıllar boyunca serbest avukatlık mesleğini yerine getirdi. 

2006-2008 yılları arasında AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Aydın, 22 Temmuz 2008 seçimlerinde Ağrı ilinde 5 vekilin çıkarıldığı dönemde aktif bir rol üstlenerek partisinin başarısına katkı sağladı.

2012-2018 yılları arasında Türkiye Barolar Birliği Ağrı Delegesi olarak görev aldı. 2018-2022 yılları arasında Ağrı Baro Başkanı olarak seçildi.

Ağrı Sivil Toplum Platformu’nda 2018-2023 yılları arasında Platform Başkanı olarak görev alan Aydın, şehrin sosyal ve ekonomik kalkınması için çalışmalarda aktif rol almıştır.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...