AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer kimdir? Evren Dinçer kimdir, kaç yaşında nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer kimdir? Evren Dinçer kimdir, kaç yaşında nereli?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer kimdir? Evren Dinçer nereli? Hayatı ve biyografisi || Evren Dinçer Adalet ve Kalkınma Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer kimdir? Evren Dinçer kaç yaşında, nereli? Evren Dinçer’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Evren Dinçer'in vaatleri nedir? AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer'in hayatı ve biyografisi

AK Parti 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala büyükşehir ve diğer il adaylarını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı olan Evren Dinçer'in hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Evren Dinçer kimdir? Evren Dinçer kaç yaşında, nereli?

EVREN DİNÇER KİMDİR?

Aksaray’da 1981 dünyaya gelen Evren Dinçer, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimlerini de Aksaray’da tamamlamıştır. Aksaray Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde lisans eğitimini, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İnsan Kaynakları yönetimi bölümünde de Yüksek Lisans eğitimini yapmıştır. Doktora Eğitimi ise Ankara Üniversitesi, İnsan Kaynakları Yönetimi alanında devam etmektedir.

Memuriyet hayatına 2006 yılında Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı’nda Devlet Personel Uzman Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 2009 yılında Devlet Personel Uzmanı olarak atanan Evren Dinçer daha sonra  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Personel Daire Başkanlığı görevlerini yapmıştır. Birçok STK içinde yer alan Evren Dinçer’in Ankara ve Nevşehir Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurul üyelikleri de bulunmaktadır. Akademik alanda yayınlanan çeşitli makale ve tebliğleri de bulunmaktadır.

2019 yılı yerel seçimlerinde AK Parti’den Aksaray Belediye Başkanı seçilmiştir.

İleri derece İngilizce bilen Evren Dinçer evli ve bir çocuk babasıdır.

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...