AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe Kimdir? Mehmet Kocatepe Artvinli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe Kimdir? Mehmet Kocatepe Artvinli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe kimdir? Mehmet Kocatepe kaç yaşında, nereli? Mehmet Kocatepe’nin mevcut mesleği nedir, evli mi? Mehmet Kocatepe’nin vaatleri nedir? AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe’nin hayatı ve biyografisi

AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe’nin hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Mehmet Kocatepe Artvinli mi, kimdir? Mehmet Kocatepe nereli, kaç yaşında?

AK PARTİ ARTVİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KOCATEPE KİMDİR?

Mehmet Kocatepe, 1 Ocak 1966 yılında Artvin’in Yusufeli İlçesi’nin, Altıparmak ( Barhal ) köyünde doğdu. İlkokulu kendi köyünde, liseyi Bursa Süleyman Çelebi Lisesinde, lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. Daha sonra, Sosyal Bilimler Enstitüsünde Halk Eğitimi üzerine yüksek lisans yaparak "Bilim Uzmanı" unvanını aldı.

Esnaf bir ailenin çocuğu olduğu için, gıda ve tekstil üzerine on yıl boyunca ticaretle uğraştı. 1992’de öğretmenliğe başladı ve 1996-2003 yıllarında TBMM’de çalıştı.

2003-2009 yılları içerisinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünde Personel ve Eğitim Daire Başkanı olarak görev yaptı. Mehmet Kocatepe, 25 Nisan 2009 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. İngilizce ve Arapça bilen Kocatepe, evli ve 3 çocuk babasıdır.

AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe Kimdir? Mehmet Kocatepe Artvinli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

MEHMET KOCATEPE'NİN VAATLERİ

“Birlikte daha güçlü yarınlar için hazırız, kararlıyız” ilkesiyle önce sanayi esnafını sonra da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Nilda Merve Yavuzdemir’i, Muhtarlar Derneği’ni ve Merkez Mahalle Muhtarlarını, Artvin esnafını, Devlet Hastanesi’ni ve tedavi gören hastaları, Türkiye Kamu-Sen Artvin İl Temsilciliği’ni, Artvin CHP İl Başkanlığı’nı, Pazar esnafını, Korzul Mahallesi’ndeki esnafları, Sanayi yönetimini ve esnafı ve daha birçok yeri ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinleyip, yapılacaklar konusunda karşılıklı istişarelerde bulunup söz vermiştir. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...