AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman kimdir? Mustafa Yaman nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman kimdir? Mustafa Yaman nereli?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman kimdir? Mustafa Yaman kaç yaşında, nereli? Mustafa Yaman’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Mustafa Yaman'ın vaatleri nedir? AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman'ın hayatı ve biyografisi

AK Parti 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala büyükşehir ve diğer il adaylarını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Yaman'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Mustafa Yaman kimdir? Mustafa Yaman kaç yaşında, nereli?

MUSTAFA YAMAN KİMDİR?

Mustafa Yaman 1968 yılında Bilecik Bayırköy`de doğdu. İlk ve orta eğitimini Bayırköy İlköğretim Okulu`nda, ortaöğretimini Bilecik Teknik Lise ve Endüstiri Meslek Lisesi`nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin iki yıl süreli Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programından 2018 yılında mezun oldu.

Mustafa Yaman askerlik görevini 1988-1990 yılları arasında tamamladı. 1990 Temmuz ayında Tekersan Jant Fabrikası`nda elektrik bakımcısı olarak çalışma hayatına başladı. 2002 yılında Bozüyük`e kurulan sendikaya şube başkan yardımcısı seçildi. 

2009, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde üst üste üç kez Bilecik Bayırköy Belediye Başkanı olarak seçildi. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...