AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol kimdir? Muhammed Emin Demirkol hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol kimdir? Muhammed Emin Demirkol hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol kimdir? Muhammed Emin Demirkol kaç yaşında, nereli? Muhammed Emin Demirkol’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Muhammed Emin Demirkol'ın vaatleri nedir? AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol'ın hayatı ve biyografisi

AK Parti 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala büyükşehir ve diğer il adaylarını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı olan Muhammed Emin Demirkol'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Muhammed Emin Demirkol kimdir? Muhammed Emin Demirkol kaç yaşında, nereli?

MUHAMMED EMİN DEMİRKOL KİMDİR?

Muhammed Emin Demirkol, 1984 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokulu Bolu Yeniçağ Yaşar Çelik İlkokulu'nda, ortaöğrenimini Bolu İmam Hatip Lisesi'nde ve ardından İstanbul Bağlarbaşı Lisesi'nde tamamladı. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2009 yılında tıp doktoru olarak mezun oldu.

Tıp fakültesinden sonra Gerede Devlet Hastanesi Acil Servisinde pratisyen hekim olarak çalışma hayatına başladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini başarıyla tamamlayarak 2014 yılında İç Hastalıkları Uzmanı oldu.

Van Bahçesaray İlçe Hastanesi'nde İç Hastalıkları uzmanı ve Hastane Başhekimi olarak 2 yıl görev yaptı. Ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde 2 yıl başhekim olarak görev yaptı. Daha sonra Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye Ana Bilim Dalında Dr. Öğr. Üyesi olarak göreve başladı. 30 Kasım 2017 tarihinde Bolu İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandı. 

Muhammed Emin Demirkol evli ve üç çocuk babası

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...