AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya kimdir? Feyat Asya Muşlu mu? Nereli? Feyat Asya'nın Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya kimdir? Feyat Asya Muşlu mu? Nereli? Feyat Asya'nın Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ak Parti Muş Belediye Belediye Başkan Adayı Feyat Asya kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Feyat Asya'nın mesleği nedir? Evli mi? Feyat Asya'nın vaatleri nedir? AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya'nın hayatı ve biyografisi

AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya'nın hayatı ve biyografisi, siyasi kariyeri araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Feyat Asya, Muşlu mu? Nereli? Feyat Asya kimdir? Kaç yaşında?

FEYAT ASYA KİMDİR?

1 Mayıs 1970’te Muş’ta doğdu. Okul hayatının orta ve lise kısmını Muş İmam Hatip Lisesi'nde, lisansını ise İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamladı. İlahiyat önlisans programından mezun olduktan sonra Yüksek lisansını Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü  Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetim alanında yaptı. İş hayatına 1991 yılında Muş Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü bünyesinde laborant olarak başladı.

1995 yılında Muş İl Müftülüğü’nde memur olarak devam etti. 2005 yılında Personel Şefi, 2007 yılından beri Personel, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü olarak görev yaptı.

2014-2019 yıllarında Muş Belediye Başkanlığı yapan  Asya, 2019 yerel seçimlerinde ikinci kez seçildi.Ayrıca bir çok Sivil Toplum Çalışmalarına katılıp, uluslararası görevlerde de rol aldı.

Muş Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeliği esnasında ve sonrasında yerel yönetimler, modern belediyecilik çalışmaları, çevre ve şehircilik, toplumsal barış ve şehir kültürü alanlarında okumalar, çalışmalar yapmaktadır.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...