Ayşegül Ovalıoğlu kimdir, eşi kim, kiminle evli? CHP Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu aslen nereli, kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ayşegül Ovalıoğlu kimdir, eşi kim, kiminle evli? CHP Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu aslen nereli, kaç yaşında?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ayşegül Ovalıoğlu kimdir? Ayşegül Ovalıoğlu kaç yaşında, nereli? Ayşegül Ovalıoğlu’nun mevcut mesleği nedir, evli mi? Ayşegül Ovalıoğlu’nun vaatleri nedir? CHP İstanbul Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ayşegül Ovalıoğlu’nun hayatı ve biyografisi

CHP İstanbul Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ayşegül Ovalıoğlu’nun hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Ayşegül Ovalıoğlu İstanbul Bakırköylü mü, kimdir? Ayşegül Ovalıoğlu nereli, kaç yaşında?

AYŞEGÜL OVALIOĞLU KİMDİR?

Nöroloji cerrahisi uzmanlık alanı olan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

Eşi Op. Dr. Talat Cem Ovalıoğlu'dur. 

AYŞEGÜL OVALIOĞLU'NUN VAATLERİ

Ayşegül Ovalıoğlu sosyal medyada paylaşmış olduğu bir videoda adayların tanıtım toplantısında yapmış olduğu konuşmayı paylaşarak vaatlerini sıraladı. Konuşması şu şekildedir: 

“Cumhuriyet’in kazanımlarıyla bugünlere gelmiş bir kadın… Uluslararası platformda ülkemizi temsil eden akademisyen bir bilim insanı olarak, bir anne olarak, şikayet etmek yerine elimi taşın altına koymaya karar verdim. Çalışmak ve her zamanki gibi üretmek için. Bakırköy Belediye Başkanlığına Aday oldum. İlçemizin sahip olduğu alanları ve değerleri koruyarak, kamusal ihtiyaçlara uygun ve toplum yararına kullanılmasını sağlamak asıl amacım ve niyetimdir. Halkın yönetilen değil, yönetime dahil olan ana bileşen olduğu bir anlayışla hareket edeceğim. Hizmetin takibi, denetlenmesi ve süreklilik sağlamasının başarılı bir belediyeciliğin temeli olduğuna inanıyorum. Bakırköy için kadın eliyle, sevgiyle, teşekkür ederim.”

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...