Bilgehan Erdem kimdir, nereli? CHP Artvin Belediye Başkan Adayı Bilgehan Erdem'in hayatı ve biyografisi || Bilgehan Erdem Artvin

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bilgehan Erdem kimdir, nereli? CHP Artvin Belediye Başkan Adayı Bilgehan Erdem'in hayatı ve biyografisi || Bilgehan Erdem Artvin

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin Belediye Belediye Başkan Adayı Bilgehan Erdem kimdir? Bilgehan Erdem kaç yaşında, nereli? Bilgehan Erdem'in mevcut mesleği nedir, evli mi? Bilgehan Erdem'in vaatleri nedir? CHP Artvin Belediye Başkan Adayı Bilgehan Erdem'in hayatı ve biyografisi

CHP Artvin Belediye Başkan Adayı Bilgehan Erdem kimdir? Bilgehan Erdem nereli, kaç yaşında?

BİLGEHAN ERDEM KİMDİR?

Bilgehan Erdem Artvin’de doğdu. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi’nden mezun oldu ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği yaptı. Şehrin tanınan eğitimcilerinden biri olan Bilgehan Erdem, öğretmenlik kariyeri boyunca Artvin’de eğitim sektörüne katkılarda bulundu.

Bilgehan Erdem, CHP’nin Artvin Belediye Başkan adayı olarak seçmenlerin karşısına çıkacak olan ve Kentin yerel yönetiminde deneyim kazanmış ve eğitim alanındaki bilgi birikimini belediyecilikle birleştirmeyi hedefleyen Erdem, CHP’nin Artvin için belirlediği stratejiler doğrultusunda seçim kampanyasını yürütecek.

BİLGEHAN ERDEM'İN VAATLERİ

Kültür Caddesi’nde esnaflarla buluşan Erdem; seçim çalışmaları kapsamında yaptığı yüzyüze görüşmelerde, hemşerilerinin talep ve önerilerini dinledi. Kentin sorunlarını çözmek ve geliştirmek için projelerini anlattı. Esnafın ve hemşerilerinin ona desteği ve teveccühünün güç verdiğini söyleyen Erdem ” Artvin için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Öğretmen olarak karne gününde öğrencilerle gurur duyduğunu dile getiren Erdem sözlerine şöyle devam etti “Artvin Belediye Başkan Adayı olarak seçildiğim takdirde eğitime olan desteğimi her zaman sürdüreceğimi bilmenizi istiyorum."

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...