Cemal Canpolat kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir? CHP İstanbul il başkan adayı sözleri ile dikkat çekti!

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Cemal Canpolat kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir? CHP İstanbul il başkan adayı sözleri ile dikkat çekti!

Biyografi Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

CHP İstanbul il başkan adayı Cemal Polat Sözcü TV’de Fatih Portakal’ın programında söylediği sözler ile dikkat çekti. Sözlerinin ardından vatandaşlar arama motorlarında “Cemal Canpolat kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir?” gibi soruları araştırmaya başladılar. İşte o detaylar…

CHP İstanbul il başkan adayı Cemal Canpolat “Kemal Kılıçdaroğlu'nun oturduğu koltuk Mustafa Kemal Atatürk'ün koltuğudur. Kılıçdaroğlu'na saldırmak, Mustafa Kemal'e saldırmaktır" ifadeleriyle tepki toplamıştı. Konuyla ilgili olarak Sözcü TV ana haber sunucusu Fatih Portakal Canpolat’ın bu sözlerine tepki gösterdi. Portakal, Cemal Canpolat’ın ifadeleri için “Atatürk sevgisinin geçer notunu siz mi veriyorsunuz ya? Sizin kafa gitmiş! Siz ne hakla böyle bir cümle kurabilirsiniz ya? Yalakalıkta geldiğiniz nokta bu. Hadi oradan be! Ne kadar büyük bir terbiyesizlik. Atatürk sevgisi üzerinden sömürü yapıyorsunuz." dedi.Bu yorumun üzerineCHP İstanbul il başkan adayı Cemal Canpolat cevap hakkını kullanmak için Sözcü TV’ye bağlandı.

Canpolat canlı yayında "Bu koltuk Atatürk'ün koltuğudur. Sizin gazeteci olarak kullandığınız üslüp da doğru değil. Hedef göstererek doğru yapmıyorsunuz." diyerek Fatih Portakal’a tepki gösterdi.  Birbirlerine gösterdikleri tepkilerden sonra Canpolat canlı yayında telefonu Fatih Portakal’ın üstüne kapadı. Olayın ardından vatandaşlar arama motorlarında “Cemal Canpolat kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir?” sorularının cevaplarını araştırmaya başladılar.

Cemal Canpolat kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir? CHP İstanbul il başkan adayı sözleri ile dikkat çekti!

CEMAL CANPOLAT KİMDİR?

Cemal Canpolat 1962 yılında Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde dünyaya geldi. İlköğrenimini ve lise öğrenimini Malatya'da tamamlayan Canpolat, İstanbul'da turizm işkolunda sendika temsilciliği görevinde bulundu. Siyasete girip 3 dönem SHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı görevini üstlendi. CHP’nin siyasi canlanma döneminde; İl Milli Eğitim Sekreterliği, İl Başkan Yardımcılığı, kısa bir süreliğine İl Başkanlığı ve Parti Meclis Üyeliği yaptı.

Özgür Çelik'in ardından Cemal Canpolat da CHP İstanbul İl Başkanlığı için adaylığını ilan etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun desteklediği isim olarak bilinen Canpolat, "Kuruluşunun 100. Yılında, 100 yıllık çınarın İstanbul İl Başkanlığına adayım. Geçmişte başardık! İstanbul'da bu rejime hayır dedik. Yine başaracağız." dedi.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...