Erdal Dal Kimdir? AK Parti Kalecik Belediye Başkan Adayı Erdal Dal Kalecikli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Erdal Dal Kimdir? AK Parti Kalecik Belediye Başkan Adayı Erdal Dal Kalecikli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Kalecik Belediye Başkan Adayı Erdal Dal kimdir? Erdal Dal kaç yaşında, nereli? Erdal Dal’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Erdal Dal’ın vaatleri nedir? AK Parti Kalecik Belediye Başkan Adayı Erdal Dal’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Kalecik Belediye Başkan Adayı Erdal Dal’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Erdal Dal Kalecikli mi, kimdir? Erdal Dal nereli, kaç yaşında?

ERDAL DAL KİMDİR?

1983 yılında Kalecik Gökdere’de doğan Erdal Dal, 2014 ve 2019 yıllarında yapılan Yerel Seçimlerde Belediye Encümeni olarak seçildi. Özel Sektördeki görevi ile aynı zamanda yaklaşık bir yıldır da Kalecik Belediye Başkan Yardımcılığı Görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Erdal DAL, 2024 Yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur ittifakı Kalecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmişti.

ERDAL DAL'IN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında Erdal Dal; Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurşen Özkul Fındık, Kalecik Kalesi'nde arkeolojik kazı çalışmalarına devam eden Anadolu Medeniyetler Müzesi Arkeoloğu Tamer Yiğitbaşı ve öğrencileri ile İncirlik Parkı Mesire Alanı’nda bir araya gelerek onların talep ve isteklerini dinleyip öğrencilerin her zaman yanında olacağını dile getirdi.

Erdal Dal, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunarak daha iyi nelerin olabileceği hakkında Av. Dr. Duhan Kalkan ile istişarelerde bulundu. Belediye Başkanı seçilirse halk için elinden ne geliyorsa fazlasını yapacağını ve hemşehrilerinin her zaman yanında olacağını dile getirdi.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...