Metin Ergun hayatı, biyografisi || İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun'ün vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Metin Ergun hayatı, biyografisi || İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun'ün vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun kimdir, kaç yaşında, nereli? 2024 yerel seçimlerinde aday olan Metin Ergun mevcut mesleği nedir, evli mi? Metin Ergun vaatleri nedir? Metin Ergun Belediye Başkan Adayı Metin Ergun hayatı ve biyografisi

İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun kimdir? 31 Mart seçimleri için yola devam eden İYİ Parti Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantıları sonucunda . Metin Ergun kaç yaşında, nereli?

İYİ PARTİ METİN ERGUN KİMDİR?

Metin Ergun, 23 Şubat 1963'te Muğla ilinde dünyaya geldi. Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek Lisansını Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde, Doktorasını Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı.

Erzurum Atatürk ve Konya Selçuk Üniversiteleri Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde Öğretim Üyesi olarak ders verdi. 1996'da doçent, 2006'da profesör unvanını aldı. Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi'nde Öğretim Üyeliği görevinde bulundu.

21. ve 23. Dönem Muğla Milletvekili ve İYİ Parti kurucu üyesi olup, İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı olarak görev yapmaktadır.

İyi düzeyde İngilizce, Rusça ve Farsça bilen Ergun, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...