Mithat Bülent Özmen kimdir, aslen nereli? CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Mithat Bülent Özmen'in Eyüpsultan için vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mithat Bülent Özmen kimdir, aslen nereli? CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Mithat Bülent Özmen'in Eyüpsultan için vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen kaç yaşında, nereli? Mithat Bülent Özmen’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Mithat Bülent Özmen’in vaatleri nedir? CHP İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Mithat Bülent Özmen’in hayatı ve biyografisi

CHP İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Mithat Bülent Özmen’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Mithat Bülent Özmen İstanbul Eyüpsultanlı mı, kimdir? Mithat Bülent Özmen nereli, kaç yaşında?

MİTHAT BÜLENT ÖZMEN KİMDİR?

Üniversite eğitimine Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Siyaset ve Kamu Yönetimi Bölümünü okuyarak başladı.
Yüksek Lisans eğitimini AB Jean Monnet Bursiyeri olarak University of Kent, Brussels School of International Studies’den Uluslararası İlişkile Bölümünde tamamladı. Doktorasını Bankacılık ve Finans üzerine yaptı.

1992 yılında T.C Dışişleri Bankalığında iş hayatına başladı. 1994 yılında Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu’na girdi. Banka ve finans kuruluşlarında hem de reel sektörlerde üst düzey yöneticilik yaptı. En son enerji sektöründe olan bir holding de  CEO ve Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Doğaz Gaz İthalatçıları Derneği (GAZİD) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüttü.

2019  Yerel Seçimleri sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İGDAŞ’ta Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu bunun yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Enerji Grup Başkanlığı görevlerini de icra etti.

İki dönem TÜSES Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Özmen, TÜSES ve SODEV üyesidir.

Çeşitli üniversitelerde ders veren Özmen evli ve iki çocuk babasıdır.

MİTHAT BÜLENT ÖZMEN'İN VAATLERİ

Dr. Mithat Bülent Özdemir 31 mart seçimlerinde adaylığının açıklanması ardından seçim çalışmalarına başladı.  
Halk buluşmaları ve derneklerle toplantı yapan Özmen ‘’Beni belediye başkanlığı makamında değil, sokakta, pazarda, statta görecesiniz diyerek‘’ seçim vaatlerini açıklamaya başladı. 

Trafik ve Otopark sorunlarına çözüm, Hayvan Barınakları, Göktürk Mahallesi semt polikliniği ve ambulans hizmeti, sokak aydınlatmalarının güçlendirilmesi, Kapalı Pazar yeri, tapu mülküyet sorunlarının çözümü, yeni kreş, ücretsiz süt, eğitim desteği, deprem çalışmaları üzerine geliştirmeleri hakkında konuştu.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...