Özdemir Turgut kimdir, aslen nereli? AK Parti Haymana Belediye Başkan Adayı Özdemir Turgut'un Haymana vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Özdemir Turgut kimdir, aslen nereli? AK Parti Haymana Belediye Başkan Adayı Özdemir Turgut'un Haymana vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Haymana Belediye Başkan Adayı Özdemir Turgut kimdir? Özdemir Turgut kaç yaşında, nereli? Özdemir Turgut’un mevcut mesleği nedir, evli mi? Özdemir Turgut’un vaatleri nedir? AK Parti Haymana Belediye Başkan Adayı Özdemir Turgut’un hayatı ve biyografisi

AK Parti Haymana Belediye Başkan Adayı Özdemir Turgut’un hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Özdemir Turgut Haymanalı mı, kimdir? Özdemir Turgut nereli, kaç yaşında?

ÖZDEMİR TURGUT KİMDİR?

1955 yılında Ankara’nın Haymana ilçesinin Yenice Köyü’nde dünyaya geldi. Almış olduğu eğitimlerden sonra 1977’de Ankara’da iş hayatına atıldı. Özdemir Turgut, başta demir–çelik ve inşaat sektörü olmak üzere, şehir planlaması, imar çalışmaları, içme suyu entegre tesisleri ile Ansera AVM’nin yapımı gibi çeşitli alanlarda ve farklı projelerde yer aldı. 1999’da Anavatan Partisi’nden Ankara 1.Bölge Milletvekili adayı oldu.

2004 seçimlerinde AK Parti 1.Sıra İl Genel Meclis Üyesi, 2009 Mahalli İdare Seçimlerinde AK Parti 1.Sıra İl Genel Meclis Üyesi seçildi. Ankara Vakfı Üyeliği, Ankara Meclisi Derneği Kurucu Üyeliği devam ederken, Haymana Dernekleri Federasyon Başkanlığı görevini de üstlendi.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Haymana Belediye Başkanlığı'na seçilerek halen bu görevi yerine getiriyor.

2024 yılında yapılacak seçimde yeniden aday oldu.

Özdemir Turgut, evli ve 3 çocuk sahibidir.

ÖZDEMİR TURGUT'UN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında yola koyulan Özdemir Turgut’un ilk ziyaretlerinden olan Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Orhan, Türkiye Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca’yı ziyaret etti ve Gar Taksi, Batıkent-Ostim gibi yerleri de ziyaretine ekledi. Daha sonra tarihi Karahoca Camii'nde Vakıflar Ankara Bölge Müdürü Gökhan Bahçecik ile incelemeler yaptı.

Keçiören Ufuktepe'de Alacıklı ve İncirlili hemşehrileriyle misafiri olup onlarla sohbet etti. Çocuklarla tiyatro gösterisinde buluştu. İlçe Başkanı Ahmet Özkan ve Meclis Üyeleriyle birlikte, AK Parti İl Başkanlığında nöbetçi yönetim kurulu üyesi olan Fevzi Yiğit'i ziyaret etti.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Milletvekili Zeynep Yıldız, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, MHP İl Başkanı Alparslan Doğan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Ömer Şanlı, Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı, Polatlı AK Parti İlçe Başkanı İlhami Teke, Haymana İlçe Başkanı Ahmet Özkan ve teşkilatın katılımıyla gerçekleştirilen Cumhur İttifakı Teşkilatları Danışma Toplantısına katıldı. Yapmış olduğu bu ziyaretleri gün gün arttıran Özdemir Turgut, yarınların daha güzel olacağını ve Haymana için gece gündüz çok çalışacağını belirtti.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...