Tuncer Kaplan kimdir, aslen nereli? AK Parti Beypazarı Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan'ın Beypazarı vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Tuncer Kaplan kimdir, aslen nereli? AK Parti Beypazarı Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan'ın Beypazarı vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Beypazarı Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan kimdir? Tuncer Kaplan kaç yaşında, nereli? Tuncer Kaplan’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Tuncer Kaplan’ın vaatleri nedir? AK Parti Beypazarı Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Beypazarı Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Tuncer Kaplan Beypazarılı mı, kimdir? Tuncer Kaplan nereli, kaç yaşında?

TUNCER KAPLAN KİMDİR?

1968’de Ankara’nın Beypazarı İlçesi, Tacettin Köyü'nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Beypazarı'nda tamamlayarak Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Tuncer Kaplan, halen Ankara Üniversitesi'nde Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine AK Parti’den Ankara İli, Beypazarı İlçesi Belediye başkan adayı olan Tuncer Kaplan, özel sektörde 10 yıl Genel Koordinatörlük yaptı. 2009-2014 yıllarında Ankara Büyükşehir Belediyesi BELSO A.Ş. de Genel Müdür Yardımcılığı görevini yaptı. 1993 yılında siyasete atıldı ve Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Başkan Yardımcılığı gibi görevler aldı.

1998 yılında Fazilet Partisi İlçe Teşkilatında kurucu olarak yer aldı ve teşkilatta başkanlık yaptı. AK Parti Ankara İl Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği görevlerini de yaptıktan sonra 2006 yılında AK Parti ilçe başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti Beypazarı Belediye Başkanı seçildi.

Tuncer Kaplan, evli ve iki çocuk sahibidir.

TUNCER KAPLAN'IN VAATLERİ

Seçim çalışmalarına Eski Ticaret Meslek Lisesi’nin bulunduğu alanda yapımına başlanacak olan 1000 kişilik Spor Salonu ve Spor Kompleksi ile ilgili incelemelerde bulunan Kaplan, pazarcı esnafları, Tabakhane Camisini, hemşerilerini, Hırkatepe’de Gazi Gündüzalp’in türbesini ziyaret etti.

Tuncer Kaplan vaatlerini şu sözlerle açıkladı; “ Bir yerel seçimimiz var. 31 Mart 2024. Her şeyden önce inşallah ilçemize, Ankara’mıza, ülkemize hayırlara vesile olur, hayırlar getirir inşallah. Biz teşkilat mensupları olarak üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde icra etmeye çalışalım inşallah. Her seçimden önce söylediğim bir şey var ki; hiç kimsenin saçının teline dahi zarar gelmeden, hiçbir sıkıntı yaşamadan, inşallah kazasız belasız atlatılan bir seçim olur. Bu minvalde inşallah yürütürüz. Çünkü önemli olan, biz bu ilçenin camisinde, mahallesinde, okulunda, düğününde, derneğinde, her yerinde beraber yaşıyoruz. İşte 5 yılda bir yerel seçimlerde bunu bir festival gibi düşünün, bir şehre katılan bir değer gibi düşünün, o şekilde hareket edeceğiz. Bizim bildiğimiz bu. Bizim ikramımız, davranışımız, uğraşımız, düşüncemiz, ilçemizin adına katkı sağlamak. Partimiz adına, inancımız adına, imanımız adına en güzeli, en iyisini düşünmek. Güzelliklerle, iyiliklerle ve katkılarla, eserlerle anılmak. Bizim bütün derdimiz, bütün düşüncemiz bu. Buradaki hizmetleri ben yapmadım, biz bunun hepsini beraber yaptık. Süreç içerisinde biz duygu, samimiyetimiz konusunda hareket ettikten sonra Allah’ın izniyle 31 Mart 2024 gecesi Allah’ın izniyle zafere ulaşan biz oluruz. Biz seferden sorumluyuz, Zafer Allah’ındır. “

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...