YRP İstanbul adayı Mehmet Altınöz kimdir, kaç yaşında? Mesleği ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
YRP İstanbul adayı Mehmet Altınöz kimdir, kaç yaşında? Mesleği ne?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa süre kala adaylar belli olmaya devam ediyor. Vatandaşlar oy vereceği adayları sorguluyor. Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Mehmet Altınöz'ü açıkladı. Peki, Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kimdir? Mehmet Altınöz kaç yaşında ve nereli? Mesleği ne? İşte hayatı...

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala adaylar belli olmaya devam ediyor. 2024 yerel seçimlerinde rekabet edecek adaylar merak ediliyor. Vatandaşlar 2024 yerel seçimlerde oy vereceği adayları araştırmaya başladı.

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Mehmet Altınöz'ü açıkladı. Peki, Yeniden Refah Partisi  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kimdir? Mehmet Altınöz kaç yaşında ve nereli? Mesleği ne? İşte, hayatı ve kariyeri...

MEHMET ALTINÖZ KİMDİR?

Mehmet Altınöz, 1973 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Bursa Anadolu Lisesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünü bitirdi. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme Bölümünde  Yönetim ve Organizasyon Yüksek  lisansını yaptı.

MEHMET ALTINÖZ'ÜN HAYATI VE KARİYERİ

Mehmet Altınöz, Altınöz AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve STK ve Halkla ilişkiler Bşk.Yrd. görevlerini yürütmüştür. Ayrıca Altınöz, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesidir.

Mehmet Altınöz, 31 Mart 2024 Türkiye Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak mücadele edecek.

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...