Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'nin Bağdat Büyükelçiliğinden vatandaşlarına 'Irak'ı terk edin' açıklaması

Düzenleyen:
ABD'nin Bağdat Büyükelçiliğinden vatandaşlarına 'Irak'ı terk edin' açıklaması

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği, Irak'ta bulunan ABD'li vatandaşlar ve büyükelçilik personelinin en yakın zamanda ülkeyi terk etmelerini istedi.

ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği, vatandaş ve çalışanlarının Irak'ı terk etmelerini isteyerek izlenmesi gereken bazı talimatlar yayımladı.

Büyükelçilikten yapılan yazılı açıklamada, Irak'ta bulunan ABD'li vatandaşlar ve büyükelçilik personelinin en yakın zamanda ülkeyi terk etmeleri gerektiği belirtildi.

"Irak'ın içinde yer alan ABD'li iş yerlerinden uzak durun." denilen açıklamada, güncel bilgiler için yerel basının izlenmesi tavsiyesi yapıldı.

Irak'taki ABD'li vatandaşlara yönelik açıklamanın devamında, "Kişisel güvenliğinizi gözden geçirin. Ortamla ilgili bilgi sahibi olmaya devam edin. Irak'a seyahat tavsiyelerinin tamamını gözden geçirin. Tehlikeye maruz kalan bölgelere ziyaret için büyükelçiliğimizin sitesine müracaat edin." ifadelerine yer verildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı da, Bağdat Büyükelçiliği ve Erbil Başkonsolosluğunda görev yapan ve acil görevi olmayanların ivedilikle Irak'ı terk etmesini istedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...