Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD Başkanı Trump’tan Japonya ziyareti açıklaması

Düzenleyen:
ABD Başkanı Trump’tan Japonya ziyareti açıklaması

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Donald Trump, Japonya Başbakanı Shinzo Abe tarafından 2020 Tokyo Olimpiyatları’na davet edildiğini belirterek, Japonya’yı ziyaret etmeyi düşündüğünü söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, Japonya’yı ziyaret edebilir. 2028’de ABD’nin Los Angeles şehrinde yapılması planlanan olimpiyatların organizasyon komitesi yetkilileriyle Californiya eyaletinde bir araya gelen Trump, Tokyo Olimpiyatları ile ilgili sorulan soruyu yanıtladı. Japonya Başbakanı Shinzo Abe tarafından bu yaz Japonya’ya davet edildiğini ifade eden Trump, kesin kararını henüz vermediğini belirterek Japonya’ya gitmeyi düşüneceğini söyledi.

GEÇEN YIL ZİYARET ETMİŞTİ
Hayata geçmesi halinde Trump’ın başkanlığı dönemindeki dördüncü Japonya ziyareti olacağı öğrenilen plan öncesinde ABD Başkanı, 2019 Mayıs ayında Japonya’ya giderek yeni İmparator Naruhito ve İmparatoriçe Masako ile tanışmıştı. Trump ayrıca, Haziran ayında Osaka’da gerçekleştirilen G20 zirvesi için ülkeyi ziyaret etmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...