ABD Başkanı Biden koronavirüse yakalandı

Düzenleyen:
ABD Başkanı Biden koronavirüse yakalandı

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Joe Biden Covid-19'a yakalandı. 79 yaşındaki Biden'ın, semptomların hafif olduğu ve kendini izole ettiği belirtildi.

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın koronavirüse testinin pozitif çıktığını açıkladı. Biden'ın hastalığı hafif semptomalarla geçirdiği aktarılırken testi negatif çıkana kadar kendini izole edeceği belirtildi.

79 yaşındaki ABD Başkanı'nın Paxlovid adlı ilaçla tedavi edileceği bildirildi.

KANSER OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

ABD Başkanı Joe Biden kanser olduğunu açıklamıştı Biden'ın bu açıklaması kafaları karıştırmış zira çocukluğunun geçtiği Claymont, Delaware'deki evinin yakınında bulunan petrol rafinerilerinden şikayet ederek, "Bu yüzden ben ve birlikte büyüdüğüm diğer birçok insan kansere sahibiz ve bu yüzden Delaware en uzun süredir ülkedeki en yüksek kanser oranına sahip" demişti. Açıklamanın ardından Biden'ın kanser için 'şimdiki zaman' dilimini kullanması kafalarda soru işareti oluşturmuştu. 

BEYAZ SARAY'DAN DÜZELTME GELDİ

Beyaz Saray, ABD Başkanı Biden'ın kanser açıklamasına ilişkin, “yıllar önce geçirdiği cilt kanseri tedavisinden bahsediyor” dedi. 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...