Akıl almaz kaza! Freni boşaldı, turist otobüsü dereye yuvarlandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Endonezya'nın Central Java eyaletinde park halindeki turist otobüsü freninin boşalması nedeniyle korku dolu anlar oluşturdu. Park halinde ve çalışır durumda olan otobüs içindeki turistler yaşanan dehşete bire bir tanık oldu. Ölü ve yaralıların olduğu olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Endonezya'nın Central Java eyaletinde yer alan Slawi’de park halindeki turist otobüsü freninin boşlaması nedeniyle yol kenarındaki dereye yuvarlandı.

İhlas Haber Ajansı, kaza anında yolcuların birçoğunun araç içinde, şoförün ise diğer yolcuları beklemek üzere araç dışında olduğunu aktardı.

Kazada, 1 kişi hayatını kaybederken 35 kişi yaralandı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay anında otobüsün park halinde ve çalışır durumda olduğu ifade edilerek, kazaya araç içinde bulunan bir çocuğun korna çalmak isterken yanlışlıkla el frenini indirmesinin neden olduğundan şüphe ediliyor.

Slawi Polis Şefi Mochammad Sajarod Zakun kaza anında otobüsün içinde 50 kişiden oluşan bir turist kafilesi olduğunu belirterek, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...