Aptal çevreciler veya çevreci aptallar: Aç susuz kalınca protestoyu bitirdiler

- Güncelleme:
Aptal çevreciler veya çevreci aptallar: Aç susuz kalınca protestoyu bitirdiler

DÜNYA Haberleri

Almanya’da karbon kullanımını protesto etmek için kendilerini zamkla fabrikanın zeminine yapıştıran protestocular, işçiler elektrik ve ısıtıcıları kapatıp gidince aç susuz kaldı.

Almanya’da “Bilim Adamı İsyanı” isimli çevre kuruluşuna mensup 9 eylemci, bir yolunu bularak Volkswagen'in Wolfsburg'daki ana fabrikasının karşısındaki müze ve araba galerisine girdi. Eylemciler, kolayca çıkarılmamaları için kendilerini Porsche arabalarının bulunduğu bölümde zamkla yere yapıştırdı. Protestocular, Volkswagen düşük karbonlu ulaşım için lobi yapmayı kabul edinceye kadar eyleme devam edeceklerini ifade ettiler. İşçiler ise yöneticilerinden gelen emir üzerine mesai bitiminde elektrik ve ısıtıcıları kapatıp binadan çıktı.

FABRİKA ELEKTRİK VE ISITICILARI KAPATTI

Aç susuz kalan eylemciler tuvalet ihtiyacını karşılamakta da büyük güçlük çekti. Eylemcilerden Gianluca Grimalda, protesto sırasında tweet attı ve “Fabrika yönetimi bize düzgün bir şekilde idrar ve dışkı yapmamız için tas vermedi. Isıtmayı kapattıkları için de çok üşüyoruz. Yemek de sipariş edemiyoruz” diye yakındı. “Yapıştırıcıdan dolayı ellerimizde şişlikler oluştu. Doktorlar hayati tehlike oluşturan kan pıhtıları oluşabileceği uyarısında bulundular ve acilen bir hastaneye sevk edilmemizi önerdiler” mesajını paylaşan Grimalda, bir gün süren protestodan sonra tıbbi tedavi için ayrılmayı kabul etti ve çevik kuvvet polisi tarafından beraberindekilerle birlikte gözaltına alındı.

Aptal çevreciler veya çevreci aptallar: Aç susuz kalınca protestoyu bitirdiler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...