Atina yönetimi çaresiz: Türk İHA ve SİHA'larına çözüm arıyorlar

Düzenleyen:
Atina yönetimi çaresiz: Türk İHA ve SİHA'larına çözüm arıyorlar

DÜNYA Haberleri

Türkiye İHA ve SİHA’larıyla Yunansitan’da gündem olmaya devam ediyor. Yunan medyasında çıkan haberlerde, Atina yönetiminin Türk İHA ve SİHA’larına karşı çözüm aradıkları belirtildi. Çözüm olarak Fransa’dan 19 Ocak’ta teslim alınan 6 adet Rafele savaş uçağı da Atina yönetimine çare olamadı.

Yunanistan, Türkiye’nin yerli ve milli İHA ve SİHA’larını yakından takip etmeye devam ediyor. Özellikle Yunan basınında çıkan haberlerde, Atina’nın Türk İHA’larını yakından takip ettikleri ve endişe duydukları belirtildi.

İSRAİL ZİYARETİ

Yunan To Vima gazetesinde çıkan haberde, Yunan Savunma Bakanı Nikos Panayiotopulos’un 20 Ocak’ta gerçekleştirdiği İsrail ziyaretinde, İsrail tarafından imal edilen "anti-dron teknolojisi" ürünlerine ağırlık verdiğini ileri sürdü.

Atina yönetimi çaresiz: Türk İHA ve SİHA'larına çözüm arıyorlarYunan basını: Atina, Türk İHA ve SİHA'larına karşı çözüm arayışında.

TÜRK İHA VE SİHA’LARA KARŞI ÇÖZÜM ARIYORLAR

To Vima haberinde, Türkiye’nin İHA ve SİHA’larıyla Yunanistan’a karşı üstünlük kurduğu ve Atina yönetiminin buna bir çözüm arayışında olduğu belirtildi.

Yunan hükümetinin çözüm aşamasında ise İHA satın alımından çok, Türk İHA ve SİHA'larına karşı ileri teknoloji ürünü cihazlara sahip olunmasına öncelik verdiği söylendi. Yapılan haberde, "Yunan Dışişleri Bakanlığı da Almanya'ya, Türk İHA'larının imalatında kullanılan bazı parçaların satışını durdurması için baskı yapmayı planlıyor" denildi.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...