'Lord' Jacob Rothschild öldü! 'İsrail'i biz kurduk' itirafında bulunmuştu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Dünyanın en zengin ailelerinden Rothschild ailesinin şu anki 'lord'u Lord Jacob Rothschild, 87 yaşında öldü. Rothschild, bir röportajında Filistin'de siyonist bir devlet kurulmasının ailesi tarafından sağlandığını ve bu plana ulaşmanın 3 bin yıl sürdüğünü ifade etmişti.

Siyasetten iş dünyasına birçok alanda faaliyet gösteren İngiltere kökenli Rothschild ailesinin 4 kuşak lideri Jacob Rothschild, 87 yaşında öldü.

Rothschild ailesinden yapılan açıklamada, "Babamız Jacob, birçok insanın hayatında önemli bir yere sahipti. Son derece başarılı bir finansör, kültür ve sanat savunucusu, sadık bir kamu görevlisi, İsrail'deki ve Yahudi kültüründeki hayırseverliğin tutkulu bir destekçisi, mükemmel bir çevreci, çok sevilen bir arkadaş, baba ve dedeydi." ifadeleri yer aldı.

Ailesi, 87 yaşında ölen Rothschild'in cenazesinin Yahudi geleneklerine uygun olarak aile içi bir törenle gerçekleştirileceğini, ileri bir tarihte de anma töreni düzenleneceğini duyurdu.

'İSRAİL'İ BİZ KURDUK' İTİRAFI

Rothschild'in ölümünün ardından 2017 yılında verdiği röportaj tekrar gündeme geldi. Dünyanın en zengin ailesi olarak bilinen Rothschild Ailesi'nin 'lord'u Jacob Rothschild'in İsrail'in kuruluşuna ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Filistin topraklarını Yahudi işgaline aşan 67 kelimelik 'Balfour Deklarasyonu'nun 100. yılı öncesi bir röportaj veren Rothschild, ailesinin Filistin topraklarının Yahudilere verilmesi için nasıl çalıştığını anlatmıştı.

'Baron' Jacob Rothschild öldü! 'İsrail'i biz kurduk' itirafında bulunmuştu - 1. Resim

Rothschild, röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Yahudi devletinin kurulması aslında Doğu Avrupa'da başlayan bir hareketti. Ancak bu hareketi kim yönetecek belirtilmemişti. 'Rothschild ailesi bununla ilgilenmeli' dediler. Amcam 2. 'Lord' Walter Rothschild, İngiltere'de yaşıyordu ve siyonistti. O nedenle mektup ona gönderildi. Bir Yahudi devletine ulaşmamızın 3 bin yıl sürdüğü düşünülürse bu deklarasyon Yahudi halkı için olağanüstü bir an. Elimize geçen fırsatın en inanılmaz parçası. Bu binlerce yıldır Yahudilerin yaşadığı en iyi olay. 1960'dan beri kendimi İsrail'e tam olarak adamış durumdayım."

GÖREVİNİ KIZI HANNAH MARY ÜSTLENECEK!

Rothschild Vakfı da yaptığı açıklamada İngiliz yaşamının birçok alanında etkisi görülen Rothschild'in doğum yeri olan Buckinghamshire'dan başlayarak tüm İngiltere'de ve aralarında İsrail, Arnavutluk, Yunanistan ve ABD'nin bulunduğu birçok ülkede hayırseverlik faaliyetleri yaptığını ifade etti.

Jacob Rothschild'in eğitimden çevreye birçok alanda hayata geçirdiği faaliyetler neticesinde farklı devlet nişanları aldığı da ifade edilen açıklamada, vakıf başkanlığı görevini kızı Hannah Mary Rothschild'in üstleneceği kaydedildi.

İngiltere'de 1936'da doğan Rothschild, ülkenin önde gelen okullarından Eton College ve Oxford Üniversitesinde eğitimini tamamladıktan sonra aile mesleği olan bankacılıkla iş hayatına atıldı.

Birçok finans şirketi ve varlık yönetim şirketinin kurucusu ve yöneticisi olan Rothschild, aynı zamanda dünyanın önde gelen sanat koleksiyonlarının sergilendiği Londra'daki Ulusal Galeri'nin de yönetim kurulu başkanlığını yürütüyordu.

İngiltere Parlamentosunun üst kanadı Lordlar Kamarası üyesi olarak 1991-1999 yıllarında görev yapan Rothschild, öldüğünde "4. Rothschild Baronu" unvanını taşıyordu. Baron unvanını oğlu Nathaniel Philip Rothschild üstlenecek.

 

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Alparslan 107126 Şubat 2024 15:16

bir çok masum insanın kanını emen vampirlerin başı!!!! siyonist yahudi köpek!!! eşşek cennetini boylamış...ateşin bol olsun ....milyonlarca insanın ahını aldınız, kanını döktünüz.. saçma sapan düşünceleriniz yüzünden şeytanın oğulları!!! cehennemin en dibini bolarsın inşallah!!!!

Sonraki Haber Yükleniyor...