Çarpılma riskine rağmen adamı elektrikli raylardan kurtardı

Düzenleyen: / Kaynak: Daily Mail
Çarpılma riskine rağmen adamı elektrikli raylardan kurtardı

DÜNYA Haberleri  / Daily Mail

ABD’de 20 yaşındaki Anthony Perry, trene binmek üzere Chicago’da tren istasyonunda beklerken yerde elektrikli raylar üzerinde yatıp, kapıldığı akım sebebiyle çırpınan bir adam gördü.

İstasyondaki herkes 600 voltluk elektrik sebebiyle korkudan müdahale edemeyerek dehşet dolu gözlerle olayı takip ederken Perry hiç tereddüt etmeden rayların olduğu yere atladı. Raylara temas etmemek için dikkatli bir şekilde adamın olduğu yere gelen Perry, dokunduğunda kendisini de elektrik çarpmasına rağmen adamı kenara çekmeyi başardı.

Perry, suni teneffüs ve kalp masajı yaptığı adamı, sağlık ekipleri gelinceye kadar hayatta tuttu. Hastaneye kaldırılan adamın durumu ciddiyetini koruyor. Polis adamın niçin rayların üzerine düştüğü konusunda soruşturma başlattı.

Görgü şahitleri, adamın başlattığı bir kavga sonrasında düştüğünü ifade ettiler. Adamı kurtaran Perry, bölge halkı tarafından kahraman olarak kabul ediliyor. Chicagolular adına Perry’ye madalya verildi, şehrin ileri gelenlerinden bir yardımsever de Perry’ye otomobil hediye etti.

#
n-864069#

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...