Düğünde dehşet! Damat, gelin dahil 4 kişiyi öldürüp intihar etti

Düzenleyen: / Kaynak: Bangkok Post
- Güncelleme:
Düğünde dehşet! Damat, gelin dahil 4 kişiyi öldürüp intihar etti

Dünya Haberleri  / Bangkok Post

Tayland'da düzenlenen düğün, katliama dönüştü. 29 yaşındaki damat, 44 yaşındaki gelini, annesini, kız kardeşini ve bir kişiyi öldürdü. Bir kişiyi de ağır yaralayan damat, aynı silahla intihar etti.

Tayland'ın Nakhon Ratchasima kentinde düzenlenen düğün, dünyanın gündemine bomba gibi düştü. 29 yaşındaki damat Chaturong Suksuk ile 44 yaşındaki gelin Kanchana Pachunthuek için düğün töreni yapıldı. Düğünün ardından davetliler için ziyafet düzenlendi.

4 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Parti sırasında davetliler, Chaturong'un beklendiği kadar mutlu görünmediğini fark ettiler. Chaturong, gecenin ilerleyen saatlerinde arabasına doğru gitti ve kısa bir süre sonra elinde tabancayla döndü.

Damat, henüz belirlenemeyen bir nedenle 44 yaşındaki gelini, annesini, kız kardeşini ve bir kişiyi daha vurarak öldürdü. Bir kişiyi de ağır yaralayan damat, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Bangkok Post
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...