Dünya Sanna Marin'i konuşuyor! Başbakan'ın görüntüleri sızdırıldı

Düzenleyen:
Dünya Sanna Marin'i konuşuyor! Başbakan'ın görüntüleri sızdırıldı

DÜNYA Haberleri

Finlandiya’nın 36 yaşındaki başbakanı Sanna Marin katıldığı partiler ve festivallerle gündemden düşmüyor. Marin’in en son giydiği ikinci el giysisinden sonra bu sefer de ve aktıldığı partide çekilen videosu ülkesini ikiye böldü. Son olarak başbakanın bir partide çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Marin'in kendinden geçtiği video ise ülkesini ikiye böldü.

Finlandiya’nın en genç başbakanı olan 36 yaşındaki Sanna Marin katıldığı partiler ve giydiği kıyafetler ile çok konuşuluyor. Sanna Marin, Helsinki'deki Flow Festivali'nde çekilen fotoğraflarıyla gündem olmuş, Marin'in festivalde giydiği payetli elbisenin kıyafetin bit pazarından 8 euroya alınması ise şaşırtmıştı. 

PARTİDE DANSLARI GÜNDEM OLDU

Şimdi ise Finladiya Başbakanı Sanna Marin'in sosyal medyaya sızan görüntüleri görenleri bir hayli şaşırttı. Söz konusu videoda Marin'in bir grup arkadaşıyla partiye katıldığı, alkol alıp dans ettiği görülüyor.

MARİN’İ ELEŞTİRDİLER

Sanna Marin'in sızan dans görüntülerinin nerede ve ne zaman çekildikleri bilinmiyor. Başbakanın videosu sosyal medyayı ikiye böldü. Çünkü videoda yer alan Marin'in ülkesine karşı sorumlulukları varken partiden partiye koşması eleştirildi.

Ancak kimileri ise Finlandiya Başbakanı'nı ülkesinin işlerinden kendine zaman ayırdığı için takdir etti.


 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...