Elon Musk'ın ironik 'İran' paylaşımı gündeme damgasını vurdu!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Elon Musk'ın ironik 'İran' paylaşımı gündeme damgasını vurdu!

DÜNYA Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sosyal medya şirketi X'in (Twitter) sahibi Elon Musk, yine gündeme damga vuran bir paylaşım yaptı. Musk'ın kendi hesabından yayınladığı görseldeki ABD'yi tiye alan 'İran' vurgusu dikkat çekti.

MUHABİR: MUTLUHAN YILDIZ — Elektrikli otomobil devi Tesla, uzay şirketi SpaceX ve sosyal medya ağı X'in sahibi Elon Musk, attığı her adımla, paylaştığı her sosyal medya yayınıyla gündem oluyor. X platformunu aktif olarak kullanan Musk, zaman zaman ironik paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yine böyle bir paylaşım yapan Musk'ın hedefinde bu defa Amerika Birleşik Devletleri vardı.

Musk'ın X hesabından alıntılayarak paylaştığı yeni bir görseldeki, "İran, savaş istiyor. Bakın, onlar ülkelerini bizim askeri üslerimizin ne kadar yakınına kurmuşlar" ifadeleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Musk, bu paylaşımla ABD'yi adeta tiye aldı.

Ayrıca Elon Musk, alıntılayarak paylaştığı bu görsele 'ironi'ye atfen 'irany' ifadesini kullandı.

https://twitter.com/elonmusk/status/1718192456838107162

MUSK STARLINK'İN GAZZE'DE AKTİF EDİLECEĞİNİ AÇIKLADI 

Öte yandan Musk, sosyal medya platformu X'teki hesabından yaptığı son açıklamalarıyla Gazze için Starlink internet hizmetini aktif edeceğini duyurdu. Yüksek hızlı, geniş bant hizmeti sunan Starlink internet uydularının bölgedeki 'tanınmış uluslararası kuruluşlar' için erişime açılacağı bilgisini paylaştı.

Musk, ilgili paylaşımlarda, "Starlink, Gazze'deki uluslararası kabul görmüş yardım kuruluşlarıyla bağlantıyı destekleyecek." dedi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...