Elon Musk'tan, X’e reklam vermeyi durduran şirketlere sert cevap

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Elon Musk, antisemitizmle suçlandıktan sonra X’e reklam vermeyi durduranlara ve durdurmakla tehdit edenlere cevap verdi. Musk, "Eğer bana parayla şantaj yapacaklarsa s... gidin" dedi.

Elon Musk, X şirketini satın aldığından bu yana yaptığı değişiklikler ve yönetim performansıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Finansal olarak istikrarsız bir durumda olan X, son zamanlarda Nazi destekçisi, içeriklerin öne çıkarılması nedeniyle önemli reklam verenlerini kaybetmişti.

Musk, başlangıçta markaları sorunun çözüleceği konusunda ikna etmeye çalışmış fakat son röportajıyla daha farklı bir strateji benimsemiş gibi görünüyor.

Son olarak ise Elon Musk, antisemitizmle suçlandıktan sonra X’e reklam vermeyi durduranlara ve durdurmakla tehdit edenlere sert ve net bir cevap verdi. 

Elon Musk'tan, X’e reklam vermeyi durduran şirketlere sert cevap

"S... GİDİN!"

The New York Times tarafından düzenlenen DealBook etkinliğinde yaptığı konuşmada Musk, platformdan çekilen markalara "S... gidin" dedi. 

Program sunucusunun "Onların reklam yapmasını istemiyor musun? sorusuna Musk, "hayır" cevabı verdikten sonra X’e reklam vermeyi durduranlara ve durdurmakla tehdit edenlere şöyle seslendi:

"Vermeyin reklam. Eğer birisi bana reklamla şantaj yapacaksa, parayla şantaj yapacaksa, s... gidin, Ama s... gidin. Anlaşıldı mı? Umarım anlaşılmıştır."

Öte yandan Musk, bu ayın başındaki tweet'inden sonra şirketin reklamlarını çekme kararı alan Disney CEO'su Bob Iger'e açıkça atıfta bulunarak "Merhaba Bob" dedi. Iger, X ile olan ilişkisinin Disney için olumlu bir iş birliği olmadığını belirtti. 

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...