Endonezya'da korkutan görüntüler! yolda 50 metrelik obruk oluştu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Endonezya'da korkutan görüntüler! yolda 50 metrelik obruk oluştu

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Endonezya'da yolun ortasında 50 metrelik obruk oluştu. Olası bir faciayı önlemek adına yol ulaşıma kapatıldı. Obruk oluşumunun nedeni olarak zeminin sağlam olmaması düşünülüyor.

Endonezya'da sağlam olmayan zeminden şikayetçi olan halk korkunç bir manzarayla karşılaştı. Bali Adası'ndaki turizm merkezlerini bağlayan yolda derinliği 50 metreyi aşan obruk meydana geldi. CNN Endonezya'nın haberine göre, olay dün Endonezya'nın Bali Adası'nda Gianyar Bölgesi'ndeki Tampaksiring-Tegallalang yolunda yaşandı.

YOL ULAŞIMA KAPATILDI

Çapı 30 metre, derinliği ise 50 metreyi aşan obruk nedeniyle turistlerin ve yerel halkın ulaşımı sekteye uğradı. Obruğun toprak kaymalarına yol açabileceği endişesiyle yol ulaşıma kapatıldı.

ZEMİN SAĞLAM DEĞİL İDDİASI

Turistlerin ziyaret ettiği pirinç tarlalarını çevreleyen yol üzerindeki obruk, sadece yola değil yanındaki sulama kanalına da zarar verdi. Son zamanlarda yolun üzerinde göçüklerin oluştuğunu kaydeden yetkililer, sık sık meydana gelen hasarları zeminin sağlam olmamasına bağlıyor.

Ayrıca, sulama kanallarının da gevşek toprağı daha da dayanıksız hale getirdiği ifade ediliyor. Obruk nedeniyle can ve mal kaybı yaşanmazken, yetkililer yolun rotasını değiştirmek için çalışma yürütüyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...