Filipinler'de ayin sırasında bombalı saldırı: 4 ölü, 42 yaralı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Filipinler’deki Mindanao Devlet Üniversitesi’nin spor salonunda gerçekleşen bir ayin sırasında bombalı saldırı gerçekleştirildi. Olayda 4 kişi hayatını kaybetti, 42 kişi yaralandı.

Filipinler'in güneyinde bulunan Marawi kentindeki Mindanao Devlet Üniversitesi spor salonunda düzenlenen bir ayin sırasında gerçekleşen bombalı saldırı sonucunda 4 kişi hayatını kaybetti, 42 kişi ise yaralandı.

Filipinli yetkililer, olayın kontrol altına alındığını ve yaralıların hastanede tedavi gördüğünü belirtti.

Filipinler'de ayin sırasında bombalı saldırı: 4 ölü, 42 yaralı!

"MASUMLARI HEDEF ALAN AŞIRILIK YANLILARI" 

Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Marcos Jr, polis ve emniyet güçlerine halkın güvenliğini sağlamaları için talimat verdiğini ifade ederek, "Saldırıyı şiddetle kınıyorum. Masumları hedef alan aşırılık yanlıları, toplumumuzun düşmanı olarak kabul edilecektir" dedi.

Filipinler'de ayin sırasında bombalı saldırı: 4 ölü, 42 yaralı!

Mindanao Devlet Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, saldırının ardından eğitime ara verildiği bildirildi. Açıklamada, saldırıyı kınayan üniversite yönetimi, kurbanlara ve ailelerine başsağlığı dileklerini ileterek, bu trajediden etkilenenlere destek ve yardım sağlama sözü verdi.

Filipinler'de ayin sırasında bombalı saldırı: 4 ölü, 42 yaralı!

Polis yetkilileri ise olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını duyurdu. Güvenlik güçleri, saldırının sorumlularını bulmak ve adaletin yerini bulmasını sağlamak amacıyla detaylı bir inceleme yürütecek.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...