Filistinlilere eziyet kameralara yansıdı! Dünya ayağa kalktı: İsrail soruşturma açmak zorunda kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

İsrail ordusunun işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği işkence, görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla büyük tepki topladı. İsrail ordusu konuyla ilgili olarak açıklama yapmak zorunda kaldı.

Orta Doğu'daki kanlı savaş 28. gününde de işgalci İsrail ordusunun havadan ve karadan Filistin topraklarına düzenlediği ağır bombardımanlarla devam ediyor.

Dünyanın gözü Gazze'deki insanlık dramına çevrilmişken İsrail ordusu Batı Şeria'da da Filistinlilere yönelik saldırılarını da sürdürüyor.

İsrailli askerlerin Batı Şeria'da Filistinlere yaptığı işkence görüntülerini kayda alıp sosyal medyada yayınlaması büyük tepki uyandırdı.

Dünyayı ayağa kaldıran görüntüler sebebiyle İsrail ordusu soruşturma başlatmak durumunda kaldı.

DANS EDİP ŞARKI SÖYLEDİ

İsrailli asker elleri kelepçeli, gözleri kapatılmış bir Filistinliyi tutup dans ettiği görülüyor. Cep telefonundan müzik açan asker korku içindeki Filistinli adama "neden dans etmiyorsun" diye soruyor.

Filistinlilere eziyet kameralara yansıdı! Dünya ayağa kalktı: İsrail soruşturma açmak zorunda kaldı

Sosyal medyada paylaşılan diğer bir görüntüde ise yine gözleri bağlanmış elleri kelepçeli bir Filistinlinin üzerinde İsrail bayrağı örtülmüş şekilde oturduğu görüldü.

TEKME ATIP, ÜZERİNE TÜKÜRÜP VE HAKARET ETTİLER

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Filistinli bir adamın İsrail askerleri tarafından yerde yarı çıplak bir şekilde sürüklendiği görülüyor. İşkenceye uğrayan Filistinli adamı acı içinde çığlık atarken İsrail askerlerinden birinin kafasına bastığı bir diğerinin ise ona silahını doğrulttuğu görülüyor.

Filistinlilere eziyet kameralara yansıdı! Dünya ayağa kalktı: İsrail soruşturma açmak zorunda kaldı

İsrailli askerleri bir başka işkence görüntülerinde gözleri bağlı Filistinli bir adamın karnına tekme atıyor, üzerine tükürüyor ve hakaret ediyor..

İSRAİLLİ KULLANICILAR İKİYE BÖLÜNDÜ

İsrailli kullanıcılar, işkence görüntüleri sonrası ikiye bölündü. Bazıları, askerlerin yaptıklarını eleştirirken bazıları ise Hamas'ın yaptıklarının yanında bunun hiçbir şey olduğunu söyledi.

SORUŞTURMA BAŞLATMAK ZORUNDA KALDI

İsrail ordusu görüntüler sonrası soruşturma başlatmak zorunda kaldı. Ordudan yapılan açıklamada bir askerin ihraç edildiğini duyuldu

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...