Gazze'de morglar doldu, cesetler sokaklarda bekletiliyor

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: İsrail'in Gazze Şeridi'ne yoğun hava saldırıları günlerdir devam ediyor. Gazze Şeridi'nin en büyük hastanesi olan Şifa Hastanesi'nde İsrail'in saldırıları sonucunda hayatını kaybeden Filistinlilere ait cansız bedenler, morgda yer kalmadığı için hastane önünde ve sokaklarda bekletiliyor.

İsrail-Filistin çatışması 8. günde devam ederken, Gazze'de insani kriz giderek derinleşiyor. Gazze'deki Şifa Hastanesi'nde morgun dolmasıyla hayatını kaybedenlere ait cansız bedenler, hastane önünde ve sokaklarda bekletiliyor. Filistinli sağlık çalışanları hastanedeki durumun benzeri görülmemiş bir manzara olduğunu, daha önceki saldırılarda durumun bu noktaya gelmediğini belirtiyor.

24 SAATTE 324 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre son 24 saat içinde İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırılarında 324 Filistinli hayatını kaybetti, bin Filistinli de yaralandı. Ölenlerin yüzde 66'sının çocuk ve kadın olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...