Gerilim iyice tırmandı! Ukrayna ordusu Rusların kontrolünde olan TV kulesini bombaladı

Düzenleyen:
Gerilim iyice tırmandı! Ukrayna ordusu Rusların kontrolünde olan TV kulesini bombaladı

DÜNYA Haberleri

Ukrayna-Rusya savaşında 64. güne girilirken Ukrayna ordusunun saldırıları artmış durumda. Üst üste saldırı gerçekleştiren Ukrayna ordusu, Ruslar tarafından kontrol edilen TV kulesini bombaladı. Yaşanan saldırı sonrası Rus kanallarında erişim sorunları yaşındı. Moskova’dan ise henüz bir resmi açıklama yapılmadı.

Rusya-Ukrayna savaşında gerilim iyice tırmanıyor. İli taraf arasında şiddetli çatışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ukrayna ordusu ve siviller Ruslara karşı direnişlerini sürdürürken Rus orduları ağır darbeler alıyor. Gelen son dakika bilgisine göre, Ukrayna ordusunun Rusya’ya ait bir TV antenin vurduğu görüldü. 

RUS KANALLARI DEVRE DIŞI KALDI 

Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde Ukrayna ordusunun Herson'da bulunan ve Rus güçlerinin kontrolü altında olan TV kulesini vurduğu görüldü. Saldırı sonrası Rus televizyon kanallarının çekmediği belirtildi. 

Gerilim iyice tırmandı! Ukrayna ordusu Rusların kontrolünde olan TV kulesini bombaladı

PUTİN’DEN GÖZDAĞI 

Öte yandan Ukrayna’ya karşı başlattıkları askeri operasyonlara dışarıdan gelecek müdahaleler hakkında açıklamalarda bulunan Putin, "Dış güçler tarafından hemen hemen her yıl komşu ülke ile karşı karşıya getirildik. Daha sonra Rusya ve Ukrayna'yı doğrudan bir çatışmanın içine soktular. Kırım ve Donbas'a askeri saldırı da dahil olmak üzere bu tür planlar, ne yazık ki bugünün sonuçlarını getirdi" ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...