Hamas Gazze'deki üç İsrailli rehinenin görüntülerini yayınladı: 'Hava saldırılarında ölmek istemiyoruz'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiyegazetesi
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiyegazetesi

Hamas Gazze'deki üç İsrailli rehinenin görüntülerini yayınladı

Hamas, 7 Ekim'de düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonu'yla birlikte 241 İsrailliyi rehin alarak Gazze Şeridi'ne geçirdi. İsrail, operasyona katliamlarla karşılık verdi ve 20 bine yakın Filistinliyi katletti. Ancak 73 gündür işgalci ordu, rehinelere ulaşamadı. Bütün dünya Hamas'a yönelik kara propagandalar yaparken, Hamas'ın serbest bıraktığı rehineler, kendilerine çok iyi davranıldığını açıkladı. Bugün de Hamas 3 İsrailli rehinenin görüntülerini paylaştı.

Kameralara konuşan İsrailli rehine Haiem Bery şu ifadeleri kullandı:

HAVA SALDIRISINDA ÖLMEK İSTEMİYORUZ

Adım Haiem Bery 79 yaşındayım. Nair Ouz kipputz işgal yerleşiminden. Burada bir grup yaşlı insanla beraberim. Hepsinin kronik hastalıkları var ve zor koşullarda yaşıyorlar. Bizler İsrail'in kuruluşunun temellerini atan nesiliz. IDF ordusunu başlatan bizdik. Neden burada terk edildiğimizi anlamıyoruz. Bizi buradan kurtarmak zorundasınız, bedeli ne olursa olsun. IDF hava saldırıları sonucu ölmek istemiyoruz. Bizi koşulsuz serbest bırakın. Burada yaşlanmamıza izin vermeyin.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiyegazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...