Hayvanat bahçesinde maymun dehşeti! Eğlenmek isteyen kızın saçlarını kaptı

Düzenleyen: / Kaynak: DailyMail
Hayvanat bahçesinde maymun dehşeti! Eğlenmek isteyen kızın saçlarını kaptı

DÜNYA Haberleri  / DailyMail

Meksika'da bir hayvanat bahçesini ziyaret eden kız maymunların olduğu bölgeye geldiğinde parmaklıklarla oynamaya başladı. Parmaklıklarla oynayan kıza sinirlenen bir maymun kızın saçında tuttu ve çekiştirdi. Maymundan tam kurtuldum diyen kızın saçın bu kez farklı bir maymun tuttu ve çekmeye başladı.

Daha önce Tanzanya ve Hindistan'da evler girerek dehşet saçan maymunlar bu kez parmaklıkların ardından dehşet saçtı. Hayvanat bahçesine giren kzı maymunlarla eğlenmek istedi ama bu duruma sinirlenen maymunlar intikamını feci şekilde aldı. 

Meksika’da bir kız, hayvanat bahçesinde maymunların bulunduğu bölümde elleriyle kafese doğru hamleler yaparak eğleniyordu. 

SAÇLARINI TUTTU VE KENDİSİNE DOĞRU ÇEKTİ

Bu duruma kızan bir örümcek maymunu aniden kızın saçlarını kaptı. Maymun, kızı saçlarından kendisine doğru çekerken kız çevrekilerin yardımıyla kurtuldu. 

Hayvanat bahçesinde maymun dehşeti! Eğlenmek isteyen kızın saçlarını kaptı

Dehşete kapılan kız, açık kapıdan sıvışmak isterken maymun kızı bir daha saçlarından yakaladı. Bu sırada başka bir maymun da hemcinsine katılarak kızı saçlarından yakaladı. Güç bela kendisini dışarıya atan kız olayı yara almadan atlattı. 

TikTok kullanıcısı , olayın görüntülerini çekerek platformda paylaştı. Görüntü kısa sürede 8,1 milyon kere seyredildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DailyMail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...