İşgalci İsrail ordusundan hastalara zulüm! Tahliye konvoyu 5 saattir bekletiliyor

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İşgalci İsrail ordusundan hastalara zulüm! Tahliye konvoyu 5 saattir bekletiliyor

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İsrail ile Filistin arasında yapılan ateşkes anlaşmasının devreye girmesine saatler kala işgalci İsrail ordusunun Gazzelilere zulmü devam ediyor. Filistin Kızılayı'ndan yapılan açıklamada, “İsrail, Şifa Hastanesi'nden yaralıları ve hastaları tahliye eden konvoyu 5 saattir bekletiyor" denildi.

Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin Şifa Hastanesi’nden yaralıları ve hastaları tahliye eden konvoyu, 5 saattir Gazze Şeridi’ni kuzey ve güney olarak ayıran kontrol noktasında beklettiği aktarıldı.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları yarın başlayacak olan insani araya saatler kala devam ederken, Filistin Kızılayı, İsrail güçlerinin yaralıları ve hastaları tahliye eden konvoyu saatlerdir beklettiğini açıkladı.

Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin Şifa Hastanesi’nden yaralıları ve hastaları tahliye eden konvoyu, 5 saattir Gazze Şeridi’ni kuzey ve güney olarak ayıran kontrol noktasında beklettiği belirtilerek, “Konvoy kontrol noktasında mahsur kalmış durumda. İşgal güçleri konvoyun geçişini engelleyerek ambulansları kapsamlı bir şekilde denetliyor, yaralıların ve hastaların hayatını riske atıyor” denildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...