İsrail, dört günde Gazze'de 12 camiyi vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İsrail, dört günde Gazze'de 12 camiyi vurdu

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gazze Şeridi'ne bomba yağdıran İsrail uçakları yine camileri hedef aldı. Dört gündür süren savaşta vurulan cami sayısı 12'ye yükseldi. Filistin Din İşleri ve Evkaf Bakanlığı Müsteşarı Abdul Hadi el Ağa, saldırıların durdurulması için uluslararası müdahale çağrısında bulundu.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın, 7 Ekim sabahı İsrail'e karşı başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası bölgede savaş çıktı. Ardından havalanan İsrail uçakları, dört gündür Gazze'ye bomba yağdırıyor. 

CAMİLER YİNE HEDEFTE

İsrail'in düzenlediği saldırılar sonucu Gazze Şeridi'nde vurulan cami sayısı 12'ye yükseldi. Yıkılan Ahmed Yasin Camii'nin yakınlarında oturan Salah al-Hourani, onlarca kişinin enkaz altında kaldığını, bazılarını yaralı olarak kurtardıklarını söyledi.

"HEDEF BÜTÜN FİLİSTİN HALKI"

Filistin Din İşleri ve Evkaf Bakanlığı Müsteşarı Abdul Hadi el Ağa da israil'in sadece Kassam Tugayları'nı değil, bütün halkı hedef aldığını belirtti. El Ağa, saldırıların durdurulması için uluslararası müdahale çağrısında bulundu.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...