İsrail güçlerinin operasyonunda Batı Şeria'da 26 Filistinli gözaltına alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İsrail güçlerinin operasyonunda Batı Şeria'da 26 Filistinli gözaltına alındı

DÜNYA Haberleri

 İsrail güçlerinin Filistin'deki zulmü devam ederken işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde 26 Filistinlinin İsrail güçleri tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

Filistin resmi ajansı WAFA'da yer alan haberde, İsrail güçlerinin Batı Şeria'nın El Halil ve diğer bazı kentlerinde Filistinlilere yönelik gözaltı operasyonları düzenlediği belirtildi. İsrail'in El Halil kenti ve beldelerinden 16 Filistinliyi gözaltına aldığı aktarılan haberde, Kalkilya kentinde de 2'si kardeş olmak üzere 4 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

CENİN'DE 4, NABLUS'TA 1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin'de 5 kişinin, Nablus'ta da 1 kişinin İsrail güçleri tarafından gözaltına alındığı kaydedildi. İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sık sık evlere baskınlar düzenleyen İsrail güçleri, çeşitli iddialarla Filistinlileri gözaltına alıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...