İsrail mülteci kampını vurdu: En az 10 Filistinli hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İsrail mülteci kampını vurdu: En az 10 Filistinli hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Al-Shati mülteci kampına hava saldırısı düzenledi. Meydana gelen hava saldırısında en az 10 Filistinli hayatını kaybetti.

İsrail, Gazze Şeridi'ndeki yerleşim bölgelerini ve tesisleri bombalamaya devam ediyor. İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nin kuzeyine ve Al-Shati mülteci kampı çevresine yaklaşık 30 dakika boyunca hava saldırısı düzenledi. Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, mülteci kampına düzenlenen saldırıda en az 10 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi. En az 6 binanın yıkıldığı kampta Filistinliler, enkaz altındakileri kendi imkanlarıyla çıkarmaya çalışıyor.

Olay yerine ulaşan ambulansların yaralıları ve cansız bedenleri Gazze’deki Şifa Hastanesi'ne naklettiği öğrenildi. İsrail-Filistin arasındaki çatışmalarda hayatını kaybeden Filistinli sayısının bin 354’e, İsrailli sayısının ise bin 300’e yükseldiği açıklanmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...