İsveç'te Kur'an-ı Kerim ve Gazze'ye alçak provokasyon! Irak asıllı Momika, bu kez İsrail bayrağı sallayarak saldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsveç'te polis koruması eşliğinde Kur'an-ı Kerim'e saldıran terör örgütü PKK ile bağlantılı Irak asıllı provokatör Salwan Momika yeniden ortaya çıktı. Provokatör bu kez İsrail bayrağı sallayarak, Kur'an-ı Kerim'e saldırdı.

İsveç'te Kur'an-ı Kerim'i yakarak İslam'a defalarca saldırıda bulunan, Irak asıllı provokatör Salwan Momika, yeniden ortaya çıktı. PKK ile bağlantısı olduğu bilinen Momika bu kez Gazze'de sivilleri hedef alan İsrail'in bayrağını açarak Kur'an-ı Kerim'e saldırdı.

İSRAİL BAYRAKLI KUR'AN SALDIRISI

Kur'an-ı Kerim'e yaptığı saldırılarla hem Müslüman dünyasının hem de Türkiye'nin tepkisini çeken Irak asıllı mülteci Salwan Momika, İsveç'te bir süre İsrail bayrağını salladıktan sonra Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı düzenledi.

Gazze'de insanlık suçu işleyen İsrail'i destekleyen sloganlar atan Momika, Kur'an-ı Kerim nüshasını yere atarak üstüne bastı. Momika, daha sonra Gazze'de İsrail'in bayrağını eline alıp öptü.

MÜSLÜMANLARA İLK SALDIRISI DEĞİL

Avrupa'da Müslümanların değerlerine yönelik saldırılar ilk değil. Danimarka'da aşırı sağcı politikacı ve Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan ile başlayan provokasyonlar, İsveç'te Irak asıllı Momika ile sürüyor.

2022'de Paskalya tatili boyunca İsveç'in Malmö, Norköpin ve Jönköping kentleri ile başkent Stockholm'de, Danimarkalı aşırı sağcı politikacı ve Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan, Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonlarını sürdürmüştü. Paludan, 21 Ocak'ta Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği ve 27 Ocak'ta Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmıştı.

İsveç'te Kur'an-ı Kerim ve Gazze'ye alçak provokasyon! Irak asıllı Momika, bu kez İsrail bayrağı sallayarak saldırdı

Salwan Momika ise yine Stockholm'de Kurban Bayramı'nda, Stockholm Camisi önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim'e saldırmıştı. Momika daha sonra 14 Temmuz'da İsveç parlementosu önünde,  20 Temmuz'da da Irak'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde, 31 Temmuz'da ise tekrar İsveç parlamentosu önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim'i ve Irak bayrağını ayaklar altına almıştı.

İSRAİL GAZZE'DE İNSANLIK SUÇU İŞLİYOR

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayının, 7 Ekim sabahı İsrail'in uzun yıllardır süren işgaline karşı "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı saldırı başlatmasıyla Gazze'de çatışmalar giderek büyüdü. Gazze'de hastane, pazar, cami başta olmak üzere birçok sivili hedef alan İsrail, bugüne kadar 1756'sı çocuk olmak üzere 4 bin 385 kişinin ölümüne, 13 binden fazla kişinin ise yaralanmasına yol açtı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Dogaman 22 Ekim 2023 21:35

Ulan iğrenç provokatör sıkıysa bunu bir İslam ülkesinde yapta görelim.

Özgür22 Ekim 2023 12:49

Bu olayları İsveç ABD nin emri ile yapıyor. Bu satılık adamın kendi yaptığı bir adilik olmadığı malum. ABD nin ajanı.

Sonraki Haber Yükleniyor...