İtalya'da 850 kilogram kokain ele geçirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

İtalya Venedik açıklarında durdurulan bir gemide 850 kilogram kokain ele geçirildi. Uyuşturucu maddenin piyasa değerinin 170 milyon avro olduğu açıklandı. İtalya Başbakan Giorgia Meloni, zehir tacirleriyle mücadelelerinin süreceğini vurguladı.

İtalya’da güvenlik güçleri uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha vurdu. İtalya Mali Polisi, Venedik açıklarında Güney Amerika’dan gelen ticari bir gemide piyasa değeri 170 milyon avro olan 850 kilogram kokain ele geçirdi. Bu, Veneto bölgesinde bugüne kadar el konulan en büyük miktardaki uyuşturucu madde olduğu bildirildi.

MÜRETTEBAT: UYUŞTURUCUDAN HABERİMİZ YOK

Geminin 20 kişilik mürettebatı ilk ifadelerinde, hiçbir şeyden haberlerinin olmadıklarını iddia etti. Uyuşturucu maddenin geçtiğimiz günlerde Sicilya açıklarında ele geçirilen ve piyasa değeri 400 milyon avro olan 2 ton kokain ile bağlantısının olup olmadığı araştırılıyor.

BAŞBAKAN'DAN TEBRİK

İtalya Başbakan Giorgia Meloni ile Ekonomi ve Maliye bakanı Giancarlo Giorgetti, operasyondan dolayı güvelik güçlerini kutladı. Meloni ve Giorgetti, hükümetin uyuşturucu ile mücadelesinde oldukça ciddi olduğunu, sıfır tolerans politikalarını izlemeye devam edeceklerini vurguladı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...