Ivanka Trump ve eşinden İsrail'e destek ziyareti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ivanka Trump ve eşinden İsrail'e destek ziyareti

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner, Gazze'de 20 bine yakın insanı katleden İsrail'e 'destek' ziyaretinde bulundu.

ABD eski başkanı Donald Trump'ın kızı ve eski kıdemli danışmanı Ivanka Trump, eşi Jared Kushner ile İsrail'i ziyaret etti. Trump ve eşi, 20 binden fazla sivili katleden İsrail ordusuna destek verdiğini belirtti.

Çift, İsrail'e desteklerini ifade etmek üzere sabahın erken saatlerinde bölgeye gitti. İsrail Meclis Başkanı Amir Ohana 24 saatlik İsrail ziyaretinin ilk durağında çifte eşlik etti.

KFAR AZA'YI ZİYARET ETTİLER

Jerusalem Post'un haberine göre; Gazze'nin doğusundaki Şucaiye'den sadece birkaç kilometre uzaklıktaki Kfar Aza'ya giden Trump ve eşi Kushner, savaş başlayana kadar bölgede yaşayan yerel sakinlerin tanıklıklarını dinledi.

Trump ve Kushner ayrıca sınırdaki polisler ve İsrail ordusuna mensup askerlerle de iletişim kurdu.

Trump'ın eşi Kushner, "Hikayelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yaptığınız kahramanca eylemlerle sizlerle birlikte olmanın benim için çok alçakgönüllü olduğunu söylemeliyim" ifadelerini kullandı.

Ivanka Trump ve eşinden İsrail'e destek ziyareti

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Ziyaretine dair fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Trump, İsrail'den ayrılırken kalbinin hüzün ve umut karışımıyla dolduğunu ifade etti.

Trump, "Bu gece ve her gece tüm rehinelerin sağ salim dönmesi, her bir kurbanın ve ailelerinin iyileşmesi için dua ediyorum" dedi.

Ivanka Trump ve eşinden İsrail'e destek ziyareti

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...