Kadirov, Putin ile görüştü! Paylaştığı özçekim gündem oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kadirov, Putin ile görüştü! Paylaştığı özçekim gündem oldu

DÜNYA Haberleri

Rus lider Vladimir Putin’e yakınlığı ile bilinen Çeçenistan lideri Ramzan Kadirov, sosyal medya hesabından Putin ile beraber özçekim pozunu paylaştı. Kremlin'de görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Vladimir Putin, Çeçenistan Cumhuriyeti’nin başı Ramazan Kadirov  ile bir çalışma toplantısı yaptığı ve bölgedeki son durum hakkında konuşulduğu belirtildi.

Rusya Devlet Başkanı Putin ile Çeçenistan lideri Ramzan Kadirov ile bir araya geldi. Kadirov’un Putin ile yaptığı özçekim ise gündem oldu. Kadirov bu pozu paylaşarak görüşme hakkında bilgi verdi. Kadırov ayrıca Putin'in Çeçenlere bağlılıkları ve vatanseverlikleri için teşekkür ettiğini belirtti.

KREMLİN AÇIKLAMA YAPTI

Kremlin görüşme için “Vladimir Putin, Çeçenistan Cumhuriyeti’nin başı Ramazan  Kadirov  ile bir çalışma toplantısı yaptı. Bölgedeki son durum hakkında sohbet edildi. Özel askeri operasyonda Çeçen birliklerinin çalışmaları ile ilgili konular ayrı ayrı tartışıldı” ifadelerine yer verdi.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...