Kedi, sahibinin hayatını kurtardı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Kedi, sahibinin hayatını kurtardı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

İngiltere’de bir kedi, sahibinin hayatını kurtardı. Göğsüne çıkıp miyavlayarak kalp krizi geçiren kadını uyandırdı. Zamanında hastaneye kaldırılan kadın kurtuldu.

İngiltere’nin Stapleford şehrinde Sam ­Felstead (42) isimli kadın kalp krizi sonrası kendinden geçerek bayıldı. Kedisi Billy, göğsüne çıkıp kulağına doğru yüksek sesle miyavlayarak onu uyandırdı. Durumu fark eden annesi tarafından hastaneye kaldırılan kadında tıkalı bir damarın kalp krizine sebep olduğu belirlendi. 3 gün sonra taburcu edilen kadına ömür boyu kullanacağı ilaçlar verildi.

“HAYATIMI ONA BORÇLUYUM”

Doktorlar, erken müdahalenin kadının hayatını kurtardığı görüşünde. Felstead da “Sabahın erken saatlerinde ter içinde uyandım. Billy göğsümün üzerindeydi ve miyavlıyordu. Normalde böyle davranmaz. Hayatımı ona borçluyum” dedi. Kedi davranışı uzmanı Lucy Hoile, Billy'nin kadındaki fizyolojik değişiklikleri önceden tespit etmiş olabileceğini, üzerine atlaması ve miyavlamasının endişesinin bir işareti olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...