Kendisini "şeytanın bebeği" olarak tanıtan kadın, anne ve babasını palayla öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kendisini "şeytanın bebeği" olarak tanıtan kadın, anne ve babasını palayla öldürdü

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Polonya'da yaşayan ve kendisini "şeytanın bebeği" olarak tanımlayan 27 yaşındaki kadın, anne ve babası palayla keserek öldürdüğü iddiasıyla yargılanıyor. Ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya olan kadın ülke gündemine oturdu.

Ostroda kasabasında yaşayan kendisine "Lilith" adını da veren Klaudia W. isimli kadın, korkunç bir cinayete karıştı. Sosyal medyada ayin videolarıyla tanınan 27 yaşındaki kadın, 49 yaşındaki annesi ve 57 yaşındaki babasını palayla öldürdü.

CESETLERİNİ BENZİN DÖKÜP YAKTI

Klaudia W., anne ve babasının cesetlerine benzine döktükten sonra ateşe verdi. Kendi vücudunda da yanıklara neden olan girişiminin ardından babasının arabasıyla olay yerinden kaçmaya çalıştı ancak arabayı çarptıktan sonra yoluna yaya olarak devam etti.

Kendisini "şeytanın bebeği" olarak tanıtan kadın, anne ve babasını palayla öldürdü - 1. Resim

KANLI KALINTILARI BULUNDU

İhbarı alan polis eve baskın yaptığında kadının anne ve babasının kanlı kalıntılarını buldu. Zanlı Klaudia W. olay yerine yakın bir yerde kıskıvrak yakalandı.

Kendisini "şeytanın bebeği" olarak tanıtan kadın, anne ve babasını palayla öldürdü - 2. Resim

AKIL HASTALIĞI TEŞHİSİ KONULMUŞ

Bölge savcısı, Psikiyatrik denetlemeye tabii tutulacak Klaudia W.'ye daha önce akıl hastalığı teşhisi konulduğunu ancak tedavinin yarım kaldığını söyledi.  Bölge savcısı Rafał Kozinski, Super Express gazetesine verdiği demeçte, Klaudia yakalandığında zorluk çıkarmadığını ve suçunu kabul ettiğini söyledi. 

Kendisini "şeytanın bebeği" olarak tanıtan kadın, anne ve babasını palayla öldürdü - 3. Resim

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...